Előfizetői tartalom

Minden szegletből veszély leselkedik - Hogyan védekeznek a profik a pánik ellen?

Portfolio
A Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők már 2007 negyedik negyedévében is többször óvatosságra intették a befektetőket, ami az elmúlt hetek esését látva egyáltalán nem volt alaptalan. Rendszeres portfólió-ajánló sorozatunk ehavi termése is arról árulkodik, megégetheti magát, aki meggondolatlanul kezd el kapkodni a részvények után, az iránymutatást adó szakemberek ugyanis számottevően csökkentették a részvénykitettséget, ezen belül is főként a fejlett országok részvényeitől szabadulnának meg virtuális portfóliókban. A biztonságot az elkövetkező hónapban a pénzpiaci eszközök súlyának erőteljes növelése szolgálja, de azért a portfólió-menedzserek egy-két beszállási pontra is felhívják figyelmünket: Oroszország és az olajexportőr arab államok, illetve nem utolsó sorban hazánk részvénypiaca is vonzó lehet, ha elvonul a globális vihar.

A portfólió-ajánlók közvetlenül is elérhetők a Befektetési alapok aloldalon. Keményen indult az év mindenki számára, aki valamilyen befektetései révén kötődik a hazai és nemzetközi befektetési piacokhoz, hiszen a tavaly nyáron felszínre került hitelválság kiterebélyesedése, az ezzel kapcsolatos amerikai recessziós aggodalmak és a Société Générale irtózatos méretű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés