Előfizetői tartalom

Egyre nagyobb az egyetértés a nyugdíjpénztárak között

Portfolio
Két újabb taggal bővült a hazai pénztári ágazat legnagyobb pénztári szövetsége, a Stabilitás. A VIT és a Honvéd nyugdíjpénztár csatlakozásával a szövetség már a magánnyugdíjpénztárakban kezelt vagyon, illetve a tagság mintegy 70 százalékát képviseli. A kisebb és nagyobb pénztárak korábbi ellentétei elsimultak, és a szövetség a minél hatékonyabb érdekképviseletre és a szabályozás szakmai támogatására fókuszál. Annál is inkább, mert a közelmúlt változásai mellett a jövőben is komoly szabályozói kihívással kell a pénztáraknak szembe nézniük, amelyek között kiemelten fontos a járadékszolgáltatás mikéntjének tisztázása és a pénztárak szervezeti formájának korszerűsítése.

Áldott béke honol a nyugdíjpénztárak körében "Nem haragszunk már a nagy pénztárakra" - jelentette ki Soproni Gábor, a Villamosenergia-ipari Társaságok Nyugdíjpénztárának ügyvezető igazgatója a Stabilitás Pénztárszövetség mai tájékoztatóján. A pénztár a Honvéd Nyugdíjpénztár társaságában 2008. január 1-én csatlakozott a hazai pénztári ágazat legnagyobb szakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés