Előfizetői tartalom

Hol lehet sok pénzt keresni? - Hallgass a profikra, ők tudják!

Portfolio
Megéri odafigyelni a Portfolio.hu hasábjain havonta megjelenő portfólió-ajánlókra, a 2007-es eredmények legalábbis erre utalnak : az alapkezelők ajánlásai alapján összeállított portfólió változásai több ízben is határozott piaci fordulatokat jeleztek előre, plusz hozam elérésének, vagy a nagyobb veszteség elkerülésének lehetőségét adva a figyelmes olvasók kezébe. A megkérdezett szakemberek megérzései leginkább a hazai és a közép-európai régió részvényeivel kapcsolatban voltak helyesek, de szintén beigazolódni látszott az év során a feltörekvő piacok súlyának drasztikus emelése is, és jól taktikázott az is, aki a portfólió-ajánlókhoz hasonlóan alakította kötvénykitettségét 2007-ben. Az alapkezelők ajánlóikban egyedül az augusztus-szeptemberi nyersanyagpiaci ralit nem tudták pontosan lekövetni, igaz a meglehetősen volatilis eszközkategória nem is képvisel számottevő súlyt a portfólión belül.

A profik a feltörekvő piacokra fogadtak. 2007. januárjában indította útjára a Portfolio.hu havi portfólió-ajánló sorozatát, amelynek keretében a profi befektetők, azaz alapkezelők véleményét kérjük ki arról, hogyan vélekednek a hazai és nemzetközi tőkepiacok helyzetét, hol látnak ígéretes befektetési lehetőségeket. Ennek legegyszerűbb módja, ha a szakemberek egy-egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés