Előfizetői tartalom

Hozamgaranciával Ázsiába - új alap a K&H-tól

Portfolio
Mától jegyezhető a K&H Alapkezelő új garantált alapja, a K&H Fix Plusz Ázsia. A hároméves futamidejű, zártvégű alap segítségével a befektetők ázsiai és európai indexekből álló kosár hozamából részesedhetnek úgy, hogy az alapkezelő a befektetett tőke visszafizetése mellett garantált minimumhozam kifizetését is vállalja.

A K&H Fix Plusz Ázsia alap kosarát összesen hét index alkotja, amelyek között a legnagyobb súllyal az fejlett európai piacok teljesítményét leképező Dow Jones Eurostoxx 50 index bír, de a kosár nagyobb részét kínai, koreai és hongkongi indexek teszik ki.Az alap a futamidő végén a befektetett tőkén felül minimális fix hozamot is fizet, amelynek mértéke a névértékre vetítve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés