Előfizetői tartalom

Nézzünk szembe a kockázatokkal! (interjú)

Portfolio
A választható portfóliók januári bevezetését követően az Aranykor Magánnyugdíjpénztár továbbra is igyekszik hatékonyan kihasználni a több vagyonkezelő versenyeztetéséből adódó előnyöket - hangsúlyozza Kulyassa Krisztina, a pénztár ügyvezetője és Demeter Zsolt, befektetési vezető. Az Aranykor által követett befektetési filozófia a szakemberek szerint az előttünk álló hónapokban vélhetően kifizetődő stratégia lesz, ezért a portfóliók kialakításához szükséges részvényeket csak jövőre vásárolja meg a pénztár. Mindeközben a pénztár intenzíven készül az elszámolási egység alapú rendszer elindításán.

Elegendő szabdságot kapnak a pénztárak. Portfolio.hu: Miért döntöttek úgy, hogy már jövőre elindulnak a választható portfóliókkal? Kulyassa Krisztina.: Pénztárunk ebben az évben a zászlójára tűzte, hogy innovatívan és dinamikusan halad előre és minden olyan újítási lehetőséget megragad, melyen keresztül a pénztártagoknak nyújtott szolgáltatások körét és színvonalát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés