Előfizetői tartalom

Tele a piac lehetőségekkel - mit látnak a profik a színfalak mögött?

Portfolio
Hitelválság ide, piaci turbulenciák oda, a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők az előttünk álló hetekre bátrabb kockázatvállalást sugallnak a részvények terén. Szó sincs természetesen fejetlen bevásárlásról, a profik csupán azokat a feltörekvő piacokat ajánlják figyelmünkbe, amelyeken az elmúlt hetek korrekciói révén egészen vonzó értékeltségi szintek alakultak ki, mint például Oroszországban, míg a hitelválság által jobban terhelt fejlett piacok súlyát tovább csökkentették portfólióikban. Ismét teret nyertek ugyanakkor a hazai részvények, és inkább csak fűszerként, semmint meghatározó kategóriaként újból helyet kaptak a nemzetközi kötvénypiacok is az ehavi portfólió-ajánlókban.

A portfólió-ajánlók közvetlenül is elérhetők a Befektetési alapok aloldalon. Ismét eljött az ideje a Portfolio.hu szokásos havi felmérésének, amelynek keretében a hazai és nemzetközi piacokat árgus szemmel követő alapkezelők osztják meg véleményüket az aktuális helyzetről, illetve arról, milyen tényezőket érdemes szem előtt tartanunk saját befektetéseink összeállításakor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés