Előfizetői tartalom

21 százalékkal nőtt a K&H Alapkezelő vagyona

Portfolio
Közel 630 milliárd forintra nőtt a K&H Alapkezelő kezelt vagyona. A növekedés a lakossági és az intézményi vagyonkezelésben is egyaránt megfigyelhető, amelyet az elmúlt kilenc hónap eredménye is alátámaszt. A számok tükrében a K&H Alapkezelő teljes kezelt vagyona ebben az időszakban 110 milliárd forinttal nőtt, ami 21 %- os gyarapodást jelent.

A 2007-es évet a K&H Alapkezelő 520 milliárd forint kezelt vagyonnal kezdte, ami a szeptember végén mért adatok szerint már 629,9 milliárd forintra nőtt, ami 21%-os vagyonnövekedést jelent. A kezelt vagyonnak köszönhetően az Alapkezelő piaci részesedése 16,8 százalékos és ez - a piaci szereplők között - továbbra is a második helyet jelöli ki a vállalat számára. A teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés