Előfizetői tartalom

Újabb K&H alapok jártak le

Portfolio
A napokban járnak le a K&H fix plusz 5. és a K&H fix plusz 7. elnevezésű tőke- és hozamvédett befektetési alapok. Az alapok 24%-os fix minimum hozamot kínáltak a futamidő végére, amely teljesítésén felül végül extrahozammal zártak. A K&H fix plusz 5. alap 38,34 %, a fix plusz 7. alap pedig 28,36%-os hozamot ért el, teljesítményük tehát meghaladta az átlagos betéti kamatszintet a futamidő alatt.

K&H fix plusz 5. alap A 2004-ben indult alapban kezelt vagyon a hozamokkal együttesen 2,5 milliárd forint. A három év elteltével összesen 38,34%-os hozammal teljesített, ami azt jelenti, hogy a 24%-os fix minimum hozamon felül, 14,34%-os extrahozamot fizet a teljes futamidőre. Az alap azon túl, hogy infláció feletti hozamot ért el, teljesítménye az átlagos betéti kamatszintet is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés