Előfizetői tartalom

MEGJELENT! A befektetési alapokról EGYSZERŰEN

Portfolio
A hazai piacon egyedülálló kiadványt vehet a kezébe az Olvasó a Portfolio.hu sorozatának második részével, A befektetési alapokról EGYSZERÛEN című füzettel. A befektetési alapok mára a megtakarításaink megkerülhetetlen eszközeivé váltak, legyen szó rövid távú tervekről, vagy akár nyugdíj célú öngondoskodásról. Az alapok úgy tudják elérhető közelségbe hozni a legtávolabbi, legköltségesebb, legbonyolultabb befektetési piacokat is, hogy befektetőik pusztán egy-két egyszerű tranzakció révén részesedhetnek mindezek hasznaiból, és az alapkezelő szakértelmére bízhatják a befektetések lebonyolítását, kezelését.

MEGRENDELÉS ------------------------------------------------- ------ A sorozat eddig megjelent 3 kötetének együttes megrendelése esetén egy Mentőöv - Biztosításmagazin 2007 című kiadványt adunk ajándékba. A három kötet együttes megrendelése esetén 500 Ft kedvezményt is adunk. Ár: 4,470 Ft helyett 3,970 Ft. AKCIÓ - MEGRENDELÉS A Portfolio.hu füzetektől részletesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés