Előfizetői tartalom

Fektess alternatív energiába! - új garantált alap a CIB-től

Portfolio
Mától jegyezhető a CIB Alapkezelő legújabb garantált alapja, az alternatív energia szektorban befektető CIB Alternatív Energia Tőkevédett Származtatott Alap. Az új termék az elmúlt években dinamikus fejlődést felmutató szektor hozamaihoz kínál hozzáférést úgy, hogy közben a befektetők a tőkéjüket biztonságban tudhatják. A hároméves futamidejű alap a társaságtól megszokott módon nyíltvégű, így a befektetők a futamidő letelte előtt hozzájuthatnak befektetésük értékéhez, igaz ez esetben nélkülözniük kell a tőkevédelem kényelmét.

Az új alap származtatott termékeken keresztül a világ 15 legnagyobb alternatív, megújuló energiahordozókat előállító társaságát tartalmazó DAXglobal Alternative Energy Index (DAXAEP) kosarába fekteti tőkéjét, miközben alacsony kockázatú eszközökkel biztosítja a tőke futamidő végi visszafizetését. A futamidő lejártakor a befektetési kosár hozamát az alapkezelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés