Előfizetői tartalom

Új alapok a Citibankban

Portfolio
A Citibank Zrt., a Citi tagja, a mai napon bejelentette, hogy befektetési termékpalettáját a Credit Suisse Asset Management Luxemburg és az ING Investment Management Luxemburg által kezelt 12 külföldi befektetési alap jegyeinek forgalmazásával bővíti. Az újakkal együtt a Citibank 8 alapkezelő és vagyonkezelő partnerének összesen 68 befektetési jegyét kínálja ügyfeleinek.

A 12 új befektetési alap a következő: Euróban denominált alapok: ING Industrials: Az Alap vagyonát nagyrészt az ipari szektorban működő vállalatok részvényeibe fekteti (ideértve a repülést és a hadiipart, az építőipart, az építészetet, gépészetet, az elektronikai berendezéseket, az ipari konglomerátumokat, gépgyártást, kereskedelmi vállalkozásokat és a forgalmazókat);...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés