Előfizetői tartalom

Itt a nyerő részvénystratégia! - Hogy csinálják a profik?

Portfolio
Ígéretes befektetési stratégia nyer egyre nagyobb teret a részvényalapok, illetve a különböző részvényportfóliók kezelésében. Az egyszerűen csak 130/30 néven ismert szemléletmód szakít a hagyományos, kizárólag long pozíciókkal operáló megközelítéssel, és elérhetővé teszi a hedge fundok sajátos stratégiáinak hozamait is. A meglehetősen egyszerű alapgondolatra épülő stratégia értő kezekben rendkívül hatékony lehet, de kellemetlen meglepetéseket is okozhat. Lássuk, hogyan működik a jövő lehetséges nyerő stratégiája!

Egyszerű gondolat, komoly hozamok?. Mennyi 130/30? Pontosan 100! - válaszolnák a kérdésre az évek óta létező, de hódító útjára csak a közelmúltban indult befektetési stratégia hívei. Az új megközelítést hivatalosan "short-extension" stratégiának hívják de szélesebb körben a 130/30 becenevén vált ismertté, így a továbbiakban mi is ezen a néven hivatkozunk rá (főként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés