Előfizetői tartalom

Hová tegyem a pénzem? - a profik megmondják

Portfolio
Milyen befektetési alapokat érdemes fontolóra venni? Milyen tényezőket kell számításba venni, és mi állhat a piaci folyamatok hátterében? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ a Portfolio.hu szokásos havi portfólió-ajánlóiban. A felmérésben részvevő alapkezelők ajánlásaiból úgy tűnik, nem kell tartanunk egy újabb májusi részvénypiaci korrekciótól, és érdemes lehet alternatív eszközökkel dúsított, kockázatosabb portfólió felé mozdulni. Eközben a hazai kötvényekben már nem rejlik feltétlenül akkora potenciál, ami a súlyuk növelését indokolná.

Az ajánlók közvetlenül is elérhetők a Befektetési alapok aloldalról. A Portfolio.hu ehavi felmérésében az alapkezelők által ajánlott portfóliók átlagos összetételét illetően nem beszélhetünk drámai változásokról. A legfontosabb fejlemény, hogy az elmúlt hónapok folyamatos növekedésével szemben az átlagos kötvénykitettség stagnálással felérő enyhe csökkenést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés