Előfizetői tartalom

OTP Private Banking: új nemzetközi alapok

Portfolio
A hazai privát banki piacvezető, az OTP Private Banking új befektetési termékekkel bővíti kínálatát, így, mint a BlackRock Merrill Lynch Investment Managers magyarországi stratégiai forgalmazó partnere bejelentette, hogy 2007 májusától 58, Magyarországon regisztrált BlackRock befektetési alap forgalmazását kezdi meg ügyfelei számára.

Az OTP Bank fontosnak tartja, hogy - az ügyfelek speciális igényeihez és a nemzetközi trendekhez igazodva - a kizárólag privát banki ügyfelek számára elérhető, úgynevezett dedikált termékkel is növelje a privát banki kiszolgálás hozzáadott értékét. A BlackRock mintegy 1154 milliárd dollárt kitevő kezelt vagyonával a világ egyik legnagyobb befektetési alapkezelője. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés