Előfizetői tartalom

Újabb külföldi alapok az ING-től

Portfolio
Az anyacég termékkínálatából származó külföldi alapokkal bővíti az ING Alapkezelő termékpalettáját. A most bevezetett 20 alap között olyan sajátos stratégiákat követő alapokat is találhatunk, mint egy szociálisan érzékeny befektetéseket (SRI) megvalósító alapot, vagy kifejezetten a megvásárolt részvények osztalékhozamát nyújtó, úgynevezett "income" részvényalap.

Az ING újabb 20 külföldi befektetési alappal jelent meg áprilisban Magyarországon, így jelenleg már több mint 50 tagú alappalettával van jelen több banki disztribúciós csatornán keresztül. Az új alapok között több Magyarországon újdonságnak számító alap is van. Ilyen a szociálisan érzékenyen befektetőknek szóló részvényalap az ING (L) Invest Sustainable Growth...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés