Előfizetői tartalom

Új régiós ETF-fel rukkol elő az OTP

Portfolio
Új, az egész közép-európai régiót lefedő ETF-fel állhat elő az OTP Alapkezelő akár már idén - nyilatkozta Szalai Sándor. Az OTP Alapkezelő vezérigazgatója az új ETF mellett a garantált alapok sorozatszerű kibocsátását említette, mint fontos tényezőt a hazai piac jövőjét illetően, és kiemelte: a magánnyugdíjpénztárak választható portfóliós rendszerének komoly hatása lehet a hazai részvénypiacra és az ezen tevékenykedő részvényalapokra, köztük a BUX ETF-re is.

"Még ebben az évben tervezzük a második ETF-alap elindítását" - jelentette ki Szalai Sándor, az OTP Alapkezelő vezérigazgatója egy a Napi Gazdaságnak adott interjúban. Az új ETF a meglévő BUX ETF-nél is szélesebb piacot, várhatóan az egész régiót fedi majd le, miután az alapkezelő úgy látja, nagy lenne a kereslet egy ilyen tágabb piacot leképező termékre. A további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés