Előfizetői tartalom

Új nyíltvégű garantált alapok a CIB-től

Portfolio
Két új nyíltvégű garantált alappal bővíti termékkínálatát a CIB Alapkezelő: a CIB Dollár Profitmix 2 és a CIB Euró Profitmix 2 alapok fontos japán, amerikai és európai részvények hozamaihoz nyújtanak hozzáférést. Az alapok hozamát sajátos módszerrel számítják, aminek révén az esetleges negatív teljesítmények nem emésztik fel a korábban megszerzett hozamokat. A júniusig jegyezhető alapok nyíltvégűek, így a folyamatos forgalmazás során árfolyamértéken visszaválthatók, de az alapkezelő tőkegaranciát kínál a jegyeket a futamidő végéig megtartó befektetőknek.

Az alapok részvénykosara A két alap részvénykosara megegyezik, és 15 világszerte ismert társaság részvényeit tartalmazza egyenlő súlyokkal. A részvények a japán, amerikai és a legfontosabb európai piacokról származnak, szektorok tekintetében is változatos hozzáférést kínálva a világ részvénypiacaihoz.Hozamszámítás napi hozamok alapján A két alap hozamát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés