Előfizetői tartalom

Újabb hatalmas kibocsátások jöhetnek - startol a rakéta?

Portfolio
A Fortress februári IPO-ja óta folyamatosan foglalkoztatja a közvéleményt, hogy melyik hedge fund lehet a következő, amelyik nyilvánosságra bocsátja részvényeit. Az elsősorban kokázati tőkével foglalkozó Blackstone Group már engedett a nyomásnak, és bejelentette, a közeljövőben mintegy 4 milliárd dollár értékű részvényt dob piacra. A találgatások azonban tovább folytatódnak: lássuk a közeljövő lehetséges tőzsdei szenzációt!

Újabb jelöltek a porondon. Mint ismeretes, az amerikai piacok első tőzsdén kereskedett hedge fundja, a Fortress Investment Group februárban kezdte meg tőzsdei pályafutását. Az IPO-t olyan kiemelt figyelem övezte, hogy azonnal elindultak a spekulációk, melyik lehet a következő amerikai hedge fund, amelyik a tőzsdei nyilvánosságot választja a hedge fundok működését övező félhomály...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés