Előfizetői tartalom

Latin-amerikai befektetések - mit mond a szakértő?

Portfolio
Március 6-án és 7-én zajlik a bécsi FONDS-Kongress, felvonultatva a régiós alappiacokon tevékeny alapkezelők és befektetési alapok színe-javát. A konferenciával egybekötött szakmai börze célja elsősorban a lakossági befektetők figyelmének felkeltése, illetve az érdeklődők információigényének kielégítése, így az előadások is elsősorban a különböző befektetési lehetőségek és termékek bemutatására épülnek. Így került sor az HSBC Halbis portfóliómenedzserének előadására is: Luiz Ribeiro Latin-Amerika, és szülőföldje, Brazília lehetőségeit mutatta be. A rendezvényről a Portfolio.hu a helyszínről tudósít.

Luiz Ribeiro előadása felütéseként három olyan tényezőt sorolt fel, amelyek miatt a Halbis továbbra is hisz a feltörekvő piacok jövőbeli teljesítményében. Egyrészt a globális gazdaság növekedése továbbra is impozáns , ráadásul ennek egyre nagyobb hányada származik a feltörekvő piacokról, másrészt a feltörekvő piacok értékeltségi szintjei véleménye szerint továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés