Előfizetői tartalom

Még három hétig jegyezhető az MKB Pagoda II Alap

Portfolio
Még három hétig jegyezhető az MKB Pagoda II. Tőkegarantált Származtatott Alap, amely az ázsiai részvénypiacok teljesítményéből biztosít részesedést a befektetők számára. Az alap azoknak jelenthet vonzó befektetési alternatívát, akik a hagyományos betéteknél magasabb, kedvező hozamot szeretnének elérni, három éves időtávú befektetésben gondolkodnak, ugyanakkor mérsékelt kockázatot hajlandóak vállalni.

Az alap szintén ideális lehet azoknak, akiknek még nincs részvénypiaci befektetésük, és persze olyan befektetőknek is - alacsony kockázatú befektetésként - akik már rendelkeznek részvény típusú eszközökkel. Az MKB Pagoda II. alap a tőkegarancián felül nem garantál minimális hozamot, a többlethozamot kizárólag a három ázsiai részvénypiaci indexet tartalmazó portfólió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés