Előfizetői tartalom

Hova fektesd a pénzed? - amit a profik ajánlanak

Portfolio
Ismét megismerhetik a Portfolio.hu olvasói a hazai és nemzetközi piaci helyzetet jól ismerő profik, az alapkezelők aktuális véleményét arról, hogy milyen eszközkategóriákra, piacokra érdemes odafigyelni a befektetési döntéseink meghozatalakor. A havonta frissülő portfólió-ajánlók keretében az alapkezelők bemutatják, szerintük milyen elméleti portfólió hozhatja a legjobb eredményeket a közeljövőben.

A portfólió-ajánlók közvetlenül is elérhetők a Befektetési alapok aloldalon. Az ajánlott portfóliók összesítéséből kiderül, az alapkezelők továbbra is relatíve magas kötvénykitettséget látnak kifizetődőnek. A kötvények arányát a részvényhányad rovására növelték, ami azt mutatja, a profik már nem bíznak általánosságban a részvénypiacokban. A két klasszikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés