Előfizetői tartalom

Te is részesednél a profitokból? - indiai alapok itthonról

Portfolio
A Portfolio.hu korábbi cikkében bemutattuk, milyen szempontok határozhatják meg a kiemelkedő teljesítményeket nyújtó indiai gazdaság közeli jövőjét. A kockázatokkal együtt is pozitív kép bizonyára felkeltette az egzotikus lehetőségekre fogékony befektetők figyelmét, így felmértük, a hazai alapkezelők, befektetési szolgáltatók milyen alapokat kínálnak azok számára, akik részesedni szeretnének a száguldó indiai gazdaság profitlehetőségeiből.

Összességében megállapítható, hogy hazai alapok terén hasonló a felhozatal, mint a kínai alapok tekintetében, leszámítva garantált alapokat, információink szerint ugyanis nincsen hazai kezelésű garantált alap, amelynek kosarában indiai piacokat is találhatunk. Ne keseredjünk azonban el, az alapkezelők kínálatában több külföldi kezelésű indiai alapot is találhatunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés