Előfizetői tartalom

Folyamatosan nő a piac - vagyonkezelési helyzetkép a BAMOSZ-tól

Portfolio
Immáron hetedik alkalommal látott napvilágot a BAMOSZ Regiszter Jelentése, amelyben nem csupán a BAMOSZ tagok, hanem a BAMOSZ-on kívüli vagyonkezelők és letétkezelők adati is megtalálhatók. A Jelentésből kiderül, hogy a befektetési alapokon kívül kezelt vagyon 7.9 %-kal bővült, és az elmúl egy év folyamatos csökkenése után a vagyonkezelt vagyon aránya a teljes vagyonon belül ismét növekedésnek indult.

Az intézményes megtakarítások alakulása. A Regiszterben szerepel minden hazai nyilvános alapot kezelő alapkezelő, amely a negyedév végén az alapokon kívül vagyonkezelési tevékenységet végzett, így összességében a Regiszter a negyedév végén 20 vagyonkezelő (ebből 15 BAMOSZ tag) adatait tartalmazza. A letétkezelői szektor a bankok egyeduralkodóvá válásával párhuzamosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés