Előfizetői tartalom

Tőzsdén a Biggeorge’s-NV 1. Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap

Portfolio
A Biggeorge's-NV 1. Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap a Biggeorge's-NV Ingatlanfejlesztő zRt. leányvállalata, a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő zRt. első alapjaként 1 milliárd 10 millió forintos induló saját tőkével 2006. végén jött létre. Az alap befektetési jegyeit 2007. február 2-án vezették be a Budapesti Értéktőzsdére.

Az ingatlanalap-kezelés nem új keletű tevékenység a Biggeorge’s csoport életében, mivel a csoport társtulajdonosként 2000-ben indította útjára az első nyilvános, nyílt végű ingatlanalapot, az Európa Ingatlanbefektetési Alapot kezelő Európa Alapkezelő Rt-t, melyet 2004-ben a HVB bankcsoport részére értékesített. A befektetési alap piac újdonságaként a nyilvános, zártvégű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés