Előfizetői tartalom

Megalakult az önsegélyező pénztárak szövetsége

Portfolio
Az önkéntes pénztárak típusába - az önkéntes nyugdíjpénztárakkal és egészségpénztárakkal együtt - tartozó önsegélyező pénztárak 2006. december 21-én megalakították önálló érdekvédelmi szövetségüket. A szövetség célja, hogy a szféra további működésének biztosítása érdekében képviselje a tagpénztárakat a jogszabály alkotási folyamat során, továbbá az önsegélyező pénztárak véleményének, álláspontjának hatékonyabb kifejtése, az önsegélyező pénztárakról kialakult kép javítása.

Az Önsegélyező Pénztárak küldetése, hogy az öngondoskodáson keresztül hatékony, olcsó, és gazdaságos eszközt jelentsenek tagjaik számára az élet várható és váratlan eseményeire történő felkészüléshez. Mit tud hozzátenni az önsegélyező pénztár a már ismertebb nyugdíjpénztári és egészségpénztári szolgáltatásokhoz? Az önkéntes nyugdíjpénztár felhalmozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés