Előfizetői tartalom

Új tőkegarantált alap a Raiffeisentől

Portfolio
2007. február 5. és március 5. között jegyezhető a Raiffeisen Bank fiókjaiban a Raiffeisen Fix Mix Tőkegarantált Származtatott Alap. Az új nyíltvégű alap a négy éves futamidő alatt a tőkegarancia mellett 10%-os minimum hozamot garantál, amennyiben az ügyfél a befektetési jegyeket a jegyzési időszak alatt vásárolja meg és azokat az Alap lejártáig megtartja.

A minimum hozam felett elérhető hozam a tőkepiac futamidő alatti teljesítményétől függ: a befektetett tőke nagyobb része kockázatmentes betétekbe kerül befektetésekre, az ezen felüli tőkét pedig olyan termékbe fekteti az Alapkezelő, mely biztosítja, hogy a befektető az Alap kezelési szabályzatában szereplő Fizetési Ígéretben meghatározott hozamban részesüljön. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés