Előfizetői tartalom

Merrill Lynch: Az alapkezelők optimisták a részvénypiacokat illetően

Portfolio
Bizakodók a globális alapkezelők a gazdaság, és a részvénypiacok jövőjével kapcsolatban, derül ki a Merrill Lynch havi rendszerességgel készített felméréseinek januári számából. Az alapkezelők többsége ugyanakkor túlértékeltnek véli a kötvénypiacokat, de a feltörekvő piacokkal szembeni bizalom jeleit mutatja az ezeket felülsúlyozó alapkezelők aránya.

A felmérésben összesen 223 alapkezelőt kérdezett meg, amelyek összesített vagyona mintegy 709 millió dollárt tesz ki. Az eredmények szerint a megkérdezettek 19 %-a úgy véli, nem valószínű, hogy hat hónap múlva alacsonyabban állnak majd a részvénypiacok, mint most. A részvénypiacok még mindig alulértékeltnek tűnnek a válaszadó menedzserek 4 %-a szerint, igaz, decemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés