Előfizetői tartalom

Budapest Hozamvédett Alap: minimum 12%-os bruttó hozam a teljes futamidőre

Portfolio
A Budapest Alapkezelő elindította új zártvégű, tőke- és hozamvédett befektetési alapjának jegyzési időszakát. A Budapest Alapkezelő a hároméves futamidejű Budapest Hozamvédett Alapban elhelyezett tőke visszafizetése mellett - a tőkepiacok teljesítményétől függetlenül - a teljes futamidőre bruttó 12%-os minimum hozamot is biztosít a befektetőknek.

A 12%-os bruttó hozam a kamatadó levonása előtti érték, amely éves szinten, kamatos kamattal számolva 3,84%-ot jelent. A Budapest Hozamvédett Alap 10 ezer forint névértékű befektetési jegyei 2007. február 9-ig jegyezhetők a Budapest Bank teljes fiókhálózatában. A Budapest Hozamvédett Alap részesedést kínál az európai, kínai és japán részvény- és kötvénypiacok,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés