Előfizetői tartalom

Sokmilliós svindlik a nyugdíjszámlák körül

Portfolio
Az amerikai nyugdíj-megtakarítási piac jellemző tüneteire hívja fel a figyelmet az Ameriprise sorozatos összetűzése a szakmai és szabályozó hatóságokkal. A két legfrissebben lezárult bírósági ügy a nyugdíj megtakarítási számlákkal kapcsolatos, ahol a gyanútlan ügyfelek megtakarításait a brókerek lényegében elherdálták. Az esetek felvetik a kérdést, valóban hasznos-e, ha az ügyfelek teljesen magukra maradnak a nyugdíjas éveik megélhetését biztosító befektetések feletti döntéeikben.

Elherdált megtakarítások: ki a felelős?. A korábban American Express Financial Advisors névre hallgató Ameriprise nem szenvedett hiányt vitás ügyekben az idei év során, és ezek közül érdemes lehet egyet-kettőt kiemelni, és megvizsgálni, mi áll a visszatérő bírságok hátterében. A legutóbbi balhé: 9.3 millió dollár A legfrissebb esetben az amerikai értékpapír-forgalmazók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés