Előfizetői tartalom

Kontrázott az OTP - új alapcsalád a nyugdíjpénztáraknak

Portfolio
A PSZÁF engedélyezte az OTP Alapkezelő Prémium alapcsaládjának nyilvános forgalomba hozatala céljából készített tájékoztató, kezelési szabályzat, rövidített tájékoztató és nyilvános ajánlattétel közzétételét. Az alapok a magánnyugdíjpénztárak szolgáltatásait érintő változásokra reagálnak, a választható portfoliók rendszerének megfelelve.

Négy új alapot tartalmazó alapcsaládot indít útjára az OTP Alapkezelő Prémium néven. Az alapok elnevezése (Klasszikus, Kiegyensúlyozott, Növekedési) arról árulkodik, hogy az alapkezelő a 2007-től bevezethető magánnyugdíjpénztári választható portfolióknak kíván megfelelni új, vegyes termékeivel, mint ahogyan az az alapkezelő vezérigazgatójának korábbi kijelentéseiből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés