Előfizetői tartalom

Történelmi újdonság a BÉT-en - interjú Szalai Sándorral (OTP Alapkezelő)

Portfolio
A hazai tőkepiac életében mérföldkőnek számít az OTP Alapkezelő BUX ETF-jének (ETF: exchange traded fund - tőzsdén kereskedett befektetési alap) közelgő tőzsdei bevezetése, hiszen a BUX lesz az első index a régióban, amelyre ilyen jellegű terméket építenek. A bevezetés sajátosságairól, illetve az alapkezelő termék- és piacfejlesztési stratégiájáról Szalai Sándorral, az OTP Alapkezelő vezérigazgatójával beszélgettünk.

Régiós újdonság a BÉT-en. Eddig ismeretlen terméket, a BUX ETF-et vezeti be a hazai piacra az OTP Alapkezelő a közeljövőben: hogyan vetődött fel az ötlet, és milyen kérdéseket vetett fel a termék kialakítása? A BUX ETF kifejlesztését a Budapesti Értéktőzsde kezdeményezte talán két és fél évvel ezelőtt, ekkor kezdődött meg a bevezetés feltételeinek kialakítása....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés