Előfizetői tartalom

Küzdelmes hónapok várnak az ingatlanalapokra

Portfolio
Az ingatlanalapok kiemelt figyelmet kaptak az év során mind befektetői, mind szakmai oldalról. Októbert kivéve az év egészében jelentős mennyiségű friss tőke áramlott az alapokba, nehéz helyzetbe hozva az ingatlanfeltöltöttség emelésén fáradozó alapkezelőket. Az eseménydús hónapok elmúltával érdemes a színfalak mögé tekinteni, megnézni, hogyan használják fel az alapok a tőkét, és pontosan mibe fekteti pénzét az, aki ingatlanalapok jegyeit teszi majd a karácsonyfa alá.

Mindenki kedvence: az ingatlanalap. A hazai befektetési alapok körében egyértelmű sikertörténetet tudhatnak maguk mögött az ingatlanalapok. A folyamatos tőkebeáramlásnak, és a hozamoknak köszönhetően az ingatlanalapok október végén a befektetési alapokban kezelt teljes vagyonnak mintegy 25 %-át tették ki. Ezzel a kategóriák szerinti megoszlásban már második helyen állnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés