Előfizetői tartalom

ING: nem kell tartani nagyobb korrekciótól

Portfolio
Nemzetközileg az utóbbi hónapokban a piacok ingadozása jelentősen lecsökkent. Ez a múltban korrekcióra utaló jel volt. Véleményünk szerint, azonban most nem kell tartani nagyobb korrekciótól, főleg annak fényében, hogy továbbra is úgy tűnik az USA gazdasági növekedésében nem lesz jelentős visszaesés, azaz "puha földetérésre" lehet számítani.

USA A harmadik negyedéves 1,6%-os GDP növekedés csalódást okozott, köszönhetően a lakásépítési piacnak és annak, hogy a gazdaság más területei sem mutatnak a növekedés gyorsulására utaló jeleket. Ugyanakkor, úgy néz ki, hogy 2006 harmadik negyedéve lesz a lakásépítési piac korrekciójának az alja, aminek az utóbbi hetekben már látni lehetett az első jeleit. Ennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés