Előfizetői tartalom

Újabb óriás landolt hazánkban! - a legjobb HSBC alapok már itthon is

Portfolio
Európa legnagyobb, valamint a világ harmadik legnagyobb bankja, az HSBC is belép a magyarországi befektetési alapok piacára, összesen 20 luxemburgban bejegyzett befektetési alapját kínálva a hazai befektetőknek. A most megjelenő, zömében feltörekvő piaci alapok több közvetítő révén szinte minden csatornán elérhetőek lesznek a befektetők számára, miközben az HSBC a kínálat további bővítését tűzte ki célul.

A megkésett óriás: a HSBC a régióban A 150 évvel ezelőtt alapított világméretű bank befektetési üzletága összességében mintegy 309 milliárd dollárt kezel, amelyből 170.6 milliárd dollár található a "core" tevékenységet végző HSBC Investmentnél, de jelentősnek mondható a különböző területekre specalizált leányvállalatok tevékenysége is. A csoport mottója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés