Előfizetői tartalom

Robbanás a piacon: tarolnak a garantált alapok

Portfolio
A portfolio.hu virtuális hasábjain sorozatban számolhattunk be újabb és újabb garantált alapok indulásáról az elmúlt hónapokban. A kategória nagy népszerűségre tett szert hazánkban, így az alapok vagyona már a teljes piac közel 10 százalékára rúg, és az októberi stagnálása közepette is folyamatosan növekszik. A piacot testközelből ismerő szakemberek ugyanakkor további innovatív termékek megjelenésére számítanak.

Garantált alapok: kockázatok és mellékhatások. A garantált alapok sokszínűségük ellenére alapvető struktúrájukban megegyeznek: eszközeik nagyobb részét alacsony kockázatú eszközbe fektetik, ezeknek hozama biztosítja a tőke megóvását, illetve bizonyos esetekben a garantált minimumhozamot, míg a tőke kisebb része általában összetett opciós illetve származtatott termékből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés