FONTOS Friss lista érkezett: ez a világ 10 legbiztonságosabb városa a turisták számára
 
Előfizetői tartalom

Garantált alap az ingatlanpiacon

Portfolio
Új garantált alapot indít Budapest Alapkezelő Metropolisz Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alap néven. A Metropolisz garantált alap teljesítménye kizárólag az ingatlanpiacok hozamától függ. A hároméves futamidejű alap az európai és észak-amerikai ingatlanpiacok mellett a távol-keleti piacokból kínál részesedést a befektetőknek.

Az alapban elhelyezett tőke visszafizetését az alap befektetési politikája szavatolja. A futamidő végén a hozam kiszámításakor az egyes piaci indexeket reprezentáló három befektetési kosár közül a legjobban teljesítő kosár 50%-os, míg a második és harmadik legjobban teljesítő kosár 30, illetve 20 százalékos súllyal számít majd be. A kosarak összetétele a következőképpen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés