Előfizetői tartalom

Március: újabb tőkekivonás a kötvényalapokból, 400 mrd felett az ingatlan

Portfolio
Márciusban a BAMOSZ tagok által kezelt befektetési alapok összvagyona 2.5%-os havi növekedés után 2,071 milliárd forintot tett ki. A hónap során négy új alap indult, kettő pedig megszűnt, így a BAMOSZ tagjai a hónap végén összesen 180 alapot kezeltek. Az alapok az előző két havinál némileg kevesebb, összesen 38 milliárd forint új tőkebefektetést vonzottak.

Az ingatlanalapok száma nem változott, a 21 alap vagyona a hó végén 404 milliárd forint volt, arányuk az összvagyon 19.5%-a. Az új befektetés 1.6 milliárd forint volt, az alapok teljesítménye pedig 4.4 milliárd forintot tett ki. Márciusban három új garantált alap indult, kettő futamideje pedig lejárt, így a hónap végén 39 alap létezett. Ezek összvagyona a hónap végén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés