Előfizetői tartalom

Inkább részvény, mint kötvény - ajánlja a Credit Suisse

Portfolio
Mai napi elemzésében a Credit Suisse újra hangsúlyozta felülsúlyozás ajánlását a globális részvénypiacokra, míg a DJ Eurostoxx 2006. végi célértékét 6%-kal 380 pontra, FTSE év végi célértékét pedig 3%-kal 6,100 pontra emelte. Az S&P500 és a Nikkei 225 év végi célértéke változatlan maradt, az előbbié 1,320, az utóbbié pedig 17,500 pont. A patinás svájci befektetési bank kötvényekre vonatkozó ajánlása továbbra is csökkentés.

Az elemzők az okok között három kidomborodó tényezőt említenek: A globális gazdasági növekedés véleményük szerint kitűnő formában van, a japán GDP fellendülését igen pozitív jelként értékelik, csakúgy, mint azt, hogy Kína ugyan továbbra is robbanásszerűen növekszik, azért túlfűtöttnek még nem nevezhetjük a dinamikát. Az USA gazdaságának esetleges gyengülését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés