Előfizetői tartalom

OTP Alapkezelő: itthoniból is lehet - új garantált alapok

Portfolio
Továbbra is jelentős növekedést lát az OTP Alapkezelő a garantált alapok piacán. Az Alapkezelő tavaly 2 ilyen alapot indított, melyet az idei év kezdetén két újabb konstrukció követ. Az OTP Linea és az OTP Quality Alapok újdonsága, hogy a hazai piacon elsőként a két garantált alap többlethozama egy vagy több, jelenleg is forgalmazott OTP értékpapíralap (OTP Optima, OTP Quality) teljesítményétől (is) függ.

A befektetési alapok piaca a múlt évben rendkívül dinamikusan bővült. A befektetők kockázatkerülési hajlamát kihasználva egyre több alapkezelő indított ún. garantált alapot. Ezek lényege, hogy az alapkezelő ígéretet tesz (jellemzően banki garancia) a tőke megőrzésére illetve egy minimális hozam biztosítására, de derivatív (jellemzően opciós) termékeken keresztül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés