Előfizetői tartalom

Fektess be a Távol-Keleten: itt a Triatlon 3

Portfolio
A Triatlon 1 és 2 sikere után újabb befektetési konstrukcióval jelentkezik a CA IB Alapkezelő. A Triatlon 3 a korábbi konstrukciós technikát viszi tovább: 3 befektetési stratégia teljesítményének legjobbját kapjuk meg. Az egyes stratégiáknál különböző mértékben részesülhetünk a részvénypiac, az árupiac, ingatlanpiac illetve a pénzpiaci termékek hozamából. A konstrukció egyedi jellegét az adja a korábbi termékekhez képest, hogy a részvényeknél az alapkezelő kínai, koreai és japán befektetési lehetőségekből válogat a közép-európai papírok mellett.

A távol-keleti befektetési lehetőség megteremtésével az alapkezelő hozzáférést kíván biztosítani ahhoz, hogy az alap befektetői részesüljenek a gyorsan fejlődő ázsiai gazdaságok kínálta lehetőségekből. Az alapkezelő szakemberi úgy gondolják, hogy ezeken a piacokon a következő években is kétszámjegyű növekedést produkálhatnak a részvénypiacok (százalékban). Mindezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés