Előfizetői tartalom

Garantált alapot indít az Erste

Portfolio
Az eurózóna legsikeresebb részvényeibe fektető, hozamgarantált befektetési alapot indít 2006. március 6-án az Erste Bank Alapkezelő Rt. Az Erste Garantált Alap 1. befektetési jegyei 2006. január 30. és március 3. között jegyezhetőek. A 4 éves lejáratkor garantált minimális kamat 6 százalék (évi 1,47 százalék), de a hozam akár a 70 százalékot (évi 14,19 százalékot) is elérheti a futamidő végére.

Az alap hozamát a Dow Jones Eurostoxx 50 index teljesítménye határozza meg. A hozam meghatározásához az index értékeit a négy év alatt minden negyedév végén, azaz összesen 16 alkalommal ellenőrzik, és az így kapott értékek átlagos növekedése adja a hozam alapját a kiindulónapi (2006. március 6-i) értékhez képest. Az Erste Garantált Alap 1. minimális hozama így a 4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés