Előfizetői tartalom

Vége a Pillér I-nek

Portfolio
Működési szabályzatának megfelelően 2005 december 31-én véget ért a Pillér Első Ingatlanbefektetési Alap futamideje. A befektetési jegyek után esedékes visszaváltási összeg kifizetésére a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvényben az ingatlanbefektetési alapok számára biztosított három hónapos megszűnési időszakot követően kerül sor, mely időszak a fenti törvény alapján egy alkalommal további három hónappal meghosszabbítható. Az alap 2005. II. félévi gazdálkodása során, valamint a 2006. évi megszűnési időszak alatt megtermelt hozama a visszaváltási összegben kerül kifizetésre.

A Pillér 1. befektetési jegyek 2006. január 1-jét követően is forgalomban maradnak a Budapesti Értéktőzsdén legkésőbb 2006. június 30. napjáig. A befektetési jegyek utolsó forgalmazási napjáról, valamint az alap megszűnési napjáról az alapkezelő rendkívüli hirdetményt jelentet meg az alap kezelési szabályzatában meghatározott napilapokban, valamint a BÉT hivatalos közzétételi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés