Előfizetői tartalom

Semmi sem lehetetlen! (avagy hogyan lesz a befektetési alapból lakópark)

Portfolio
Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata és a Futureal Ingatlanfejlesztő Kft. együttműködésével megindult a XI. kerületi Madárhegyen fekvő közel 10 ha-os terület fejlesztése. A családi házas beépítésre kijelölt, ám eddig még be nem épített területen megvalósuló beruházás egyediségét az adja, hogy a fejlesztés a közszféra és a magánszféra kooperációjának, Közép-Európában eddig példa nélküli, formájában valósul meg.

A PPP konstrukció keretében létrehozott zártkörű, nyílt végű ingatlan alap 1.638.000 e Ft induló sajáttőkéjét a Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata és a Futureal Ingatlanfejlesztő Kft., mint az Önkormányzat pályázaton kiválasztott partnere egyenlő arányban jegyezte le. Az alap a tulajdonába adott telkeket teljes körűen közművesített építési telkekké...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés