Előfizetői tartalom

Indulhat a Fund Partners K&H Szakaszos Hozamú 1 Alap forgalmazása

Portfolio
A PSZÁF megállapította, hogy a Fund Partners K&H Szakaszos Hozamú 1 Alap kollektív befektetési értékpapírjainak magyarországi forgalomba hozatala megfelel a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvénynek, ezen belül az Európai Unió másik tagállamában létrehozott európai befektetési alapnak megfelelő kollektív befektetési forma által kibocsátott kollektív befektetési értékpapír belföldi forgalomba hozatalára vonatkozó különös rendelkezésekben meghatározott feltételeknek.

A Fund Partners luxemburgi bejegyzésű, változó tőkéjű befektetési társaság mint kibocsátó köteles gondoskodni a forgalmazás feltételeinek folyamatos biztosításáról, továbbá arról, hogy a tájékoztató, a kezelési szabályzat, a rendszeres és rendkívüli jelentés magyar nyelven a befektetők rendelkezésére álljon. A terméket a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. forgalmazza.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés