Előfizetői tartalom

IE Befektetési Alapkezelő: hisznek az euróban, új alapok forgalmazása indul

Portfolio
Sikeresnek ítéli az IE Befektetési Alapkezelő Rt. új euró pénzpiaci alapjának első néhány hónapját. Az alap vagyona mára eléri a 6 m eurót, hozama versenyképesnek bizonyult az euró denominációjú betétekkel szemben. Az alapkezelő még az idei évben 4 külföldi, az Inter-Európa Bank többségi tulajdonosa által kezelt alap forgalmazását kívánja megkezdeni. Az új alapok kiegészítik majd az IE Befektetési Alapkezelő által kínált termékpalettát.

Az IE Alapkezelő Rt. (korábbi nevén Europool Alapkezelő Rt.) a hazai piacon másodikként megjelent társaság 1991-től. A korábban még magánszemélyek tulajdonában levő cég mára az IEB 100%-os tulajdona. A bank nemrég vásárolta ki teljesen a magánszemély tulajdonosokat, mellyel megnövelte mozgásterét az alapkezelővel való együttműködésben. Az IEB a Sanpaolo IMI csoport tagja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés