Előfizetői tartalom

Csökkenő lendület az ingatlanban- szárnyaló piac

Portfolio
Tovább szárnyalt a befektetési alapok állománya augusztusban, a BAMOSZ tagok által kezelt befektetési alapok összvagyona augusztusban az előző két hónaphoz hasonló, 6.9 %-os növekedés után a hónap végén 1,776 milliárd forintot tett ki. A havi növekmény 114 milliárd forint volt, ebből 97 milliárd forint az új befektetés, míg 17 milliárd forint az alapok hozama volt.

Míg nyár elején még arról számolunk be, hogy robban az ingatlanalapok piaca, addig augusztusban némileg mérséklődött az ingatlanalapok növekedésének dinamikája; 6.3 %-os havi növekményük idén első alkalommal maradt el az átlagtól. A 18 alap vagyona a hónap végén 254 milliárd forintot, az összvagyon 14 %-át adta. A 15 milliárd forintos növekedéséből 13 milliárd forintot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés