Előfizetői tartalom

A kockázatot keresik a befektetők

Portfolio
A BAMOSZ tagok által kezelt befektetési alapok összvagyona az előző három havi értéket meghaladó, 7 %-os júliusi növekedés után a hónap végén elérte az 1.662 milliárd forintot - áll a Bamosz közleményében. A 109 milliárd forintos havi növekedésből 90 milliárd forint új befektetés, 19 milliárd forint pedig az alapok hozama volt.

Bár a növekedés dinamikája csökken, továbbra is gyorsabban nőnek az átlagnál az ingatlanalapok. A júliusi 10 %-os bővülés hatására a hónap végén a 18 alap összes vagyona meghaladta a 239 milliárd forintot, ami az összvagyon 14 %-a. Az ingatlanalapok vagyonának 22 milliárd forintos növekedéséből a döntő hányadot - 20 milliárd forintot - az új befektetések teszik ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés