Előfizetői tartalom

Mától jegyezhetők az új Raiffeisen alapok

Portfolio
Augusztus 3-tól 5-ig jegyezhető a Raiffeisen Alapkezelő két új alapja. A Raiffeisen Index Prémium Származtatott Alap és a Raiffeisen Filmtámogatási Alap is legalább 200 m Ft-ban kell hogy lejegyzésre kerüljön. Az alapok jegyei visszaválthatóak, határozatlan futamidejűek, melyek dematerializált értékpapírként kerülnek előállításra.

A Raiffeisen Index Prémium Származtatott Alapnál és Raiffeisen Filmtámogatási Alapnál is a minimális jegyezhető mennyiség jegyzésenként 100 m Ft. A jegyzési időszak 2005. augusztus 03-05. A Filmtámogatási Alap nem az első konstrukció ebben a kategóriában. A Concorde Értékpapír Rt. a mozgóképtörvény és a társasági adótörvény adta lehetőségekre építve már korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés