Előfizetői tartalom

170 mrd Ft felett a K&H Alapkezelő - "garantált" siker

Portfolio
Az év első 6 hónapjában a K&H Alapkezelő által kezelt vagyon több mint 80%-kal nőtt, amellyel átlépte a 170 milliárd forintos határt. A K&H Alapkezelő 2005. félévi piaci részesedése 11.2%, amellyel harmadik az alapkezelők rangsorában (az első az OTP, a második a Budapest Alapkezelő). Idén kibocsátott 9 befektetési alapja közül a legnépszerűbb a K&H hozamfa 1. volt, amelyből az ügyfelek több mint 4.3 milliárd forint értékben vásároltak. Az Alapkezelő az eddig kibocsátott 21 garantált alapnak köszönhetően 70%-os piaci részesedéssel bír a garantált alapok piacán.

A befektetési alapok piaca 2005 első félévében 1,064 milliárd forintról 1,553 milliárd forintra nőtt. A piac közel 50%-os növekedéséhez képest a K&H Alapkezelőnél több mint 80%-kal nőtt a kezelt vagyon állománya az év elejéhez képest. A rekordnagyságú növekedés eredményeként a K&H Alapkezelő piaci részesedése az év eleji 9.1%-ról 11.2%-ra emelkedett. A K&H Alapkezelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés