Előfizetői tartalom

Fund Partners K&H Fix Plusz 10. ajánlattétel

Portfolio
A Fund Partners K&H Fix Plusz 10. Alap határozott futamidejű, amelyre kibocsátott kollektív befektetési értékpapírok futamidő alatt visszaválthatók, és amelynek befektetési célja, hogy a befektetőknek a kamatozó megtakarításokhoz hasonló biztonságot és hozamot kínáljon, és pluszban lehetőséget nyújtson arra, hogy részesedjenek a részvénypiacokon időnként elérhető kiemelkedő hozamokból.

Mindezt egy olyan konstrukció keretében, amely egy előre meghatározott minimális fix hozamot biztosít a befektetőknek, illetve jó nemzetközi részvénypiaci teljesítmény esetén - egy összetett nemzetközi részvényindex teljesítményétől függően - részesedést ad a részvénypiaci hozamokból. Tekintettel arra, hogy a Fund Partners K&H Fix Plusz 10. Alap létrehozására, kezelésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés